TRANSPORT&IZLETI

Našim gostima nudimo profesionalnu uslugu prijevoza od aerodroma (Split, Zadar, Zagreb i tako dalje) do naših villa. Također organiziramo i izlete kako na otok Pag, ali i druge poznate turističke destinacije širom Hrvatske kao što su Split, Zadar, Šibenik te NP Plitvička jezera i NP Krka. Siguran i efikasan prijevoz obavljamo sa novim i modernim kombi vozilom.

Izlet u NP Plitvička jezera

Plitvička jezera su najstariji nacionalni park u Hrvatskoj, a pojava formiranja sedrenih barijera i stvaranja jezera predstavlja jedinstvenu univerzalnu vrijednost zbog koje su dobila priznanje i upisana na UNESCO-vu listu svjetske baštine. Doživite šum 16 međusobno povezanih jezera, kristalne modro-zelene boje, osjetite šapat guste šumske vegetacije i prepustite se uživanju u prirodnim ljepotama ovog područja.

Izlet u NP Krka

Smješten uz tok rijeke Krke, čije ljepote predstavljaju prirodni krški fenomen, ovaj nacionalni park poznat po velikom broju jezera i slapova, sedmi je po redu u Hrvatskoj. Posebno je atraktivan dio ušća prema moru, poznatiji kao estuarij Krke, mjesto na kome se miješaju slana morska i slatka riječna voda. Područje obiluje rijetkim biljnim i životinjskim svijetom a može se pohvaliti i sa 10 endemskih ribljih vrsta što Krku svrstava u prirodne spomenike najviše kategorije.