TRANSFER&IZLETI

Našim gostima nudimo profesionalnu uslugu prijevoza od aerodroma (Split, Zadar, Zagreb i tako dalje) do naših villa. Također organiziramo i izlete kako na otok Pag, ali i druge poznate turističke destinacije širom Hrvatske kao što su Split, Zadar te NP Plitvička jezera. Siguran i efikasan prijevoz obavljamo sa novim i modernim kombi vozilom.

HRANA&PIĆE

Gostima nudimo uslugu organiziranja roštilja ili peke. Naši gosti imaju mogućnost uživana u lokalnim delicijama kao što su paška janjetinu i paški sir. Također gostima osiguravamo piće po želji.

IZLETI SA BRODOM

Organiziramo atraktivne izlete sa brodom na naše predivne otoke kao što su Olib, Silbe, Lun i tako dalje. Uživajte u bezbrojnim posebnostima koje pružaju i upoznajte njihovu gastronomsku ponudu. Ne propustite vidjeti najstarije masline na Otoku Lunu te suhozide na otoku Silbe.

EVENTI & ULAZNICE

Našim gostima prodajemo ulaznice za partyboat, festival te VIP ulaznice za klubove. Doživite novu avanturu uz zabavu sa mladima iz cijele Europe na eventima s različitim glazbenim stilovima, festivalima i međunarodno poznatim DJ-ima.